Professionele fysiotherapie bij FysioKort in Doesburg

InschrijvenTrainingstijden
N

Altijd een gewenste oplossing

N

Analytisch en betrokken

N

Verzekerd van de beste zorg

FysioKort is uw praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, revalidatie en medische fitness in Doesburg. Bij ons werken gediplomeerde fysiotherapeuten die voor iedereen ruim de tijd nemen. Voor iedere klacht gaan wij op zoek naar een geschikte behandeling op maat. Wij begeleiden jong en oud, sporters en niet sporters. Bij FysioKort, gevestigd in Doesburg, vindt u op het gebied van fysiotherapie verscheidene specialisaties onder één dak.

Sportfysiotherapie en andere specialismen bij praktijk in Doesburg

Als u last heeft van lichamelijke klachten zijn wij u graag van dienst met professionele fysiotherapie. Heeft u een blessure opgelopen gedurende het sporten en wilt u weer terug op niveau komen? Dan helpen onze gediplomeerde sportfysiotherapeuten u graag. Onze praktijk beschikt over een divers aantal faciliteiten waardoor zowel recreatieve- als wedstrijdsporters kunnen herstellen met de benodigde begeleiding van onze fysiotherapeuten. Indien u een gewricht slecht kunt bewegen of last heeft van pijn, dan kan manuele therapie de uitkomst bieden. De effecten hiervan zijn direct na een behandeling merkbaar. Naast sportfysiotherapie en manuele therapie kunt u bij FysioKort in Doesburg terecht voor:

  • Dry needling;
  • Easytaping;
  • Hersteltraining;
  • Medische fitness;
  • Oedeemfysiotherapie;
  • Verschillende beweegprogramma’s.

Doorgaans kunt u binnen 24 uur terecht

Maak een afspraak bij FysioKort in Doesburg om van uw klachten af te komen en laat onze gediplomeerde medewerkers u helpen middels fysiotherapie, sportfysiotherapie of een ander specialisme. In de meeste gevallen kunt u binnen 24 uur terecht. Indien u meer informatie wenst over de behandelingen die wij uitvoeren of voor het maken van een afspraak, belt u naar (0313) 474 050.