Fysiotherapie Giesbeek

InschrijvenTrainingstijden
N

Altijd een gewenste oplossing

N

Analytisch en betrokken

N

Verzekerd van de beste zorg

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk in de omgeving van Giesbeek die gespecialiseerd is in onder meer sportfysiotherapie en manuele therapie? Dan kunt u terecht bij FysioKort in Doesburg. In de meeste gevallen kunt u bij ons binnen 24 uur terecht, zodat u niet lang hoeft te wachten bij klachten. Wij werken met gediplomeerde fysiotherapeuten die iedere cliënt met een persoonlijke aanpak begeleiden en wij gaan voor u direct op zoek naar een behandeling op maat. In de omgeving van Giesbeek vindt u op het gebied van fysiotherapie alle specialisaties onder één dak bij FysioKort.

Vele specialismen bij fysiotherapie praktijk FysioKort dichtbij Giesbeek

Bij FysioKort in Doesburg, dichtbij Giesbeek, werken wij met verschillende manieren van behandelen, zoals:

  • Manuele therapie;
  • Sportfysiotherapie;
  • Dry needling;
  • Easytaping;
  • Algemene fysiotherapie;
  • Medische fitness;
  • Hersteltraining;
  • Beweegprogramma’s.

Tijdens de eerste afspraak bespreekt u samen met onze geregistreerde fysiotherapeuten uw klachten en zij gaan direct op zoek naar de oorzaak. Samen met u bepalen wij welke behandelmethode het beste bij u past. Behandelingen kunnen bestaan uit mobilisatie/manipulaties van gewrichten, speciale tapetechnieken, dry needling en gerichte oefeningen.

Sportfysiotherapie nabij Giesbeek bij sportblessures

Indien u een blessure heeft opgelopen tijdens het sporten, kunt u voor sportfysiotherapie terecht bij FysioKort in Doesburg, in de omgeving van Giesbeek. In onze praktijk zijn gediplomeerde sportfysiotherapeuten in dienst die uitstekende kennis hebben van sport gerelateerde klachten. Bovendien maken wij gebruik van diverse faciliteiten om het hersteltraject van zowel recreatieve- als wedstrijdsporters te bevorderen.

Hoeveel kost een fysiotherapie behandeling?

De kosten voor een fysiotherapie behandeling zijn per fysiotherapiepraktijk verschillend. Voor een reguliere zitting betaalt u tussen de €28,- en €40,-. Voor een specialistische behandeling, zoals manuele therapie, betaalt u een hoger tarief. Een zitting duurt doorgaans tussen de 20 en 30 minuten. Bij FysioKort hanteren wij de tarieven van de zorgverzekering.

Bel bij vragen of voor het maken van een afspraak

In onze praktijk begeleiden wij jong en oud, sporters en niet sporters. Maak daarom direct een afspraak indien u lichamelijke klachten heeft door te bellen naar (0313) 474 050. Wilt u meer weten over onze behandelmethodes? Dan belt u eveneens naar het bovenstaande telefoonnummer.

Zwanger en fit

Zwanger en fit
Meer informatie

 

Knieartrose groep

Knieartrose groep
Meer informatie