Manuele therapie bij FysioKort in Doesburg

InschrijvenTrainingstijden
N

Altijd een gewenste oplossing

N

Analytisch en betrokken

N

Verzekerd van de beste zorg

Voor manuele therapie in de omgeving van Doesburg, Giesbeek, Drempt en Angerlo, kunt u terecht bij FysioKort terecht. Iedere klacht is anders, daarom beschikt onze praktijk over diverse specialisaties en nemen onze geregistreerde fysiotherapeuten ruim de tijd voor u. Vanwege de gespecialiseerde opleiding is een manueel therapeut in staat om de oorzaak van uw klachten te beoordelen. Zodoende bent u in Doesburg, Giesbeek, Angerlo, Drempt en omstreken bij FysioKort verzekerd van manuele therapie op maat.

Manuele therapie in de regio Doesburg: wat houdt het in?

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn of haar opleiding Fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Daarmee heeft hij of zijn extra kennis opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, met name van de wervelkolom. Hierdoor kan een manueel therapeut uw klachten uitstekend beoordelen en voor ieder lichaam een oplossing op maat voorstellen.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van gewrichten en anderzijds het verbeteren van uw houding en bewegingen. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie bij onze praktijk in Doesburg, nabij Drempt, Giesbeek en Angerlo, zijn doorgaans direct merkbaar. U voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een verminderende pijn.

Wanneer bezoekt u een manueel therapeut?

Heeft u pijnklachten aan een gewricht of kunt u deze slecht bewegen? Dan biedt manuele therapie de uitkomst. Voorbeelden van klachten die FysioKort in Doesburg, dichtbij Giesbeek, Drempt en Angerlo, bij manuele therapie kan behandelen zijn:

  • Hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom;
  • Nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen;
  • Lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen;
  • Hoge rugklachten, al dan niet in combinatie met rib- en borstpijn;
  • Kaakklachten, al dan niet in combinatie met nekklachten;
  • Duizeligheid bij het bewegen van de nek;
  • Heupklachten.

Duidelijkheid bij de eerste afspraak

Bij FysioKort in Doesburg zal tijdens de eerste afspraak blijken of en hoe uw klacht(en) verholpen kunnen worden middels manuele therapie. Direct na de eerste afspraak heeft u duidelijkheid over de verdere behandeling. Bent u benieuwd wat onze gediplomeerde manueel therapeuten voor u kunnen betekenen of heeft u specifieke vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: (0313) 474 050.

FMS

FMS(Functional Movement Screen)

Meer informatie

Easy taping

Easy taping

Meer informatie