Samenwerking


Op deze pagina vindt u de verschillende bedrijven en clubs waar FysioKort een samenwerkingsverband mee heeft.

V.V. Angerlo vooruit

Vanaf het seizoen 2010-2011 werken wij samen met voetbalvereniging Angerlo Vooruit. Deze vereniging acteert in de 4e klasse van het amateur voetbal en heeft ongeveer 600 leden. Naast de zes senioren elftallen zijn er veel jeugd elftallen wekelijks actief.

De leden van Angerlo Vooruit kunnen door de samenwerking gebruik maken van meerdere diensten binnen onze praktijk. Iedere maandag kan er gebruik gemaakt worden van het inloop sportspreekuur tussen 18.00-19.00 uur in de praktijk. Voor dit spreekuur is geen afspraak vereist en zijn er geen kosten aan verbonden.

Op donderdagavond vanaf 20.15 uur kunnen leden gebruik maken van hersteltrainingen op het sportcomplex. Deze hersteltrainingen zijn bedoelt voor voetballers die nog niet fit genoeg zijn om aan de groepstraining deel te nemen.

Naast bovengenoemde punten is Luuk Klaassen als sportfysiotherapeut verbonden aan het 1e elftal op de wedstrijddagen. Voor meer informatie kunt u contact met hem opnemen.

www.angerlovooruit.nl

HC’03

HC’03 is een voetbalvereniging uit Drempt, Hummelo en Keppel. Het sportcomplex ligt in Achter-Drempt. Deze vereniging heeft meerdere heren en dames elftallen en daarnaast een grote jeugdafdeling.
Sinds januari 2014 werken wij als praktijk samen met deze vereniging. Leden van de vereniging kunnen naast het inloop spreekuur op maandagavond gebruik maken van het spreekuur in de verzorgingsruimte op het complex. Dit spreekuur is wekelijks op dinsdagavond tussen 20.15-21.00 uur.
Naast het spreekuur maken de leden gebruik van de hersteltrainingen op donderdagavond. Voor deze trainingen kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging. Deze trainingen vinden plaats op donderdagavond vanaf 20.15 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luuk Klaassen onze sportfysiotherapeut.

www.hc03.nl

Sportclub Doesburg

In November 2014 is besloten de bestaande afspraken tussen Sportclub Doesburg en FysioKort nieuw leven in te blazen. Sportclub Doesburg is momenteel een snel groeiende vereniging met mooie toekomst plannen. FysioKort hoopt met deze samenwerking hier ook zijn steentje aan bij te kunnen dragen. Leden van de vereniging kunnen voortaan gebruik maken van het sportspreekuur in onze praktijk. Dit is een vrijblijvend inloop spreekuur op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Het spreekuur is bedoeld voor sporters die een blessure hebben opgelopen of een vraag hebben over hun fysieke gesteldheid. Tijdens dit spreekuur wordt er een werkdiagnose opgesteld en wordt er advies gegeven of een eventueel revalidatie traject uitgestippeld. Voor dit spreekuur is geen afspraak vereist. Naast het spreekuur in de praktijk is er iedere woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur een spreekuur in de verzorgingsruimte op het sportcomplex.

Op donderdagavond kan er gebruik gemaakt worden van de hersteltraining die start om 20.15 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luuk Klaassen onze sportfysiotherapeut.

www.sportclubdoesburg.nl

Links


V.V. Angerlo vooruit: www.angerlovooruit.nl

Voetbalvereniging HC03: www.hc03.nl

Sportclub Doesburg: www.sportclubdoesburg.nl

Podotherapie: www.innofeet.nl

Ergotherapie Doesburg: www.ergotherapie-dieren.nl

Fysiocare zuid-oost Gelderland: http://fysiocare-zuidoostgelderland.nl/

Ijsselstromen: http://ijsselstromen.nl/

Thim: http://www.thim.nl/nl/

HU opleiding fysiotherapie: https://www.hu.nl/Data/Opleidingen/Gezondheidszorg/Fysiotherapie

HAN opleiding fysiotherapie: https://www.han.nl/opleidingen/bachelor/fysiotherapie/vt/

Diëtiste: www.voedingenzo.nl

Praktijk KOM: Kinder- en jeugdtherapie, Remedial Teaching: www.komkinderpraktijk.nl

Fysiosamen: www.fysiosamen.nl

Informatie fysiotherapie: www.fysiotherapie-info.nl

Logopedie: Logopedisch Centrum Renes: https://www.lc-renes.nl/

Kraamzorg: www.kraamzorglc.nl