Team FysioKort


Martijn Kort

Martijn Kort

Mijn naam is Martijn Kort en woon in Doesburg. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan. Na mijn afstuderen heb ik ongeveer 1 jaar in Duitsland als fysiotherapeut gewerkt.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in mijn eigen fysiotherapie praktijk in Doesburg. In 2010 ben ik afgestudeerd als Master Manueel Therapeut aan het SOMT. Daarnaast geef ik les bij Fysio Physics als docent Medical Fitness en de 4xt methode.

Extra scholing: Personal Trainer, Medical fitness, Easy Tape Therapeut, Endoprothesen, Diabetes & Fit, RugFit, LongFit, Oncologie,CVRM, Bootcamp instructor, dry needling, Het Mulligan Concept: Mobilisation with Movement, fascial manipulation en othomolucualaire therapie.

Luuk Klaassen

Luuk Klaassen

Mijn naam is Luuk Klaassen en ik kom ook uit Doesburg. Sinds 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct als fysiotherapeut aan de slag gegaan in een eerstelijns praktijk in Heteren. Daarna heb ik een periode in Doetinchem en bij de Graafschap gewerkt. Sinds december 2010 ben ik in dienst bij FysioKort.

Tevens ben ik vanaf 2009 als fysiotherapeut betrokken bij de sportverenigingen v.v. Angerlo Vooruit en vanaf 2014 bij SC Doesburg. Bij deze verenigingen verzorg ik ook de conditie-/hersteltrainingen.

Vanaf 2012 ben ik begonnen aan mijn Master opleiding en specialisatie sportfysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond.

Binnen de praktijk houd ik me vooral bezig met sportgerelateerde blessures. Daarnaast begeleid ik de Medische Fitness en heb ik een inloop sportspreekuur op maandagavond tussen 18.00-19.00 uur. Mijn specialisatie gebieden zijn de knie, enkel en sportrevalidaties.

Extra scholing: Allround conditie-/hersteltraining volgens de Rehaboom, Medical Taping Concept, schouderrevalidatie en leefstijladviseur in de Beweegkuur, dry needling, 4x T methode.

Mark

Mark

Mijn naam is Mark Weijers, fysiotherapeut en woonachtig in Giesbeek. Sinds december 2015 ben ik werkzaam bij FysioKort. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. In september 2017 ben ik gestart met de Master opleiding tot Manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort.
Extra scholing: Minor Voeding en de 4x T-methode.

Mildred Lagerweij

Mildred Lagerweij

Mijn naam is Mildred Lagerweij. Ik ben in 2002 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan, in 2007 als manueel therapeut aan het SOMT en in 2013 als oedeemtherapeut aan het NPI. Daarvoor heb ik de opleidingen HTS Technische bedrijfskunde en de Academie Lichamelijke Opvoeding in 1994 afgerond. Ik heb in diverse praktijken voor fysiotherapie en revalidatiecentra gewerkt.

Sinds augustus 2015 heb ik mij aangesloten bij FysioKort als zelfstandig fysio-, manueel en oedeemtherapeut. Daarnaast werk ik als docent Sportmassage, Blessurepreventie, Medisch tapen, Ketenzorg en Sportrevalidatie o.a. voor Visio en SOW Opleidingen. Tevens verzorg ik de nascholingen voor het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs).

Extra scholing o.a.: Klinisch Neurologisch Onderzoek, Heup en/of liesklachten, Medical Taping Concept, Graded Activity, ORUN paardrij instructeur voor dressuur en springen, KNRB coach A (roeien), Looptrainer Atletiekunie en Medische Trainingstherapie.

Marloes Zielhorst

Marloes Zielhorst

Mijn naam is Marloes Zielhorst. Sinds januari 2017 ben ik in dienst van FysioKort. Op maandagochtend begeleid ik de Medische fitness en op vrijdagavond de Zwanger en Fit cursus. 

In Zwolle aan de Academie Lichamelijke Opvoeding heb ik mijn opleiding tot lerares lichamelijke oefening in 2008 afgerond. Daarnaast heb ik samen met Martijn de opleiding Medische Fitness te IJsselstein gevolgd. Ook ben ik nog werkzaam als zwemonderwijzer in zwembad De Brink te Zelhem.

Extra scholing: Instructrice KNHS niveau 2 en 3 allround (paardensport), diverse bijscholingen binnen de KNGU.

Stagiaire fysiotherapie

Wij hebben bewust gekozen voor het begeleiden van stagiaires, omdat we het belangrijk vinden om onze kennis over te dragen en het houdt ons ook scherp. Wij hebben voornamelijk stagiaires van de Internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein en de Hogeschool Utrecht. Wij zullen u altijd van te voren vragen of u bezwaar heeft tegen aanwezigheid of behandeling door een stagiaire. Mocht u tijdens behandeling als nog bezwaar hebben tegen aanwezigheid of behandeling door een stagiaire , dan kunt u dit altijd aangeven.