Fysiotherapie Angerlo

InschrijvenTrainingstijden
N

Altijd een gewenste oplossing

N

Analytisch en betrokken

N

Verzekerd van de beste zorg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in de buurt van Angerlo? Dan kunt u uitstekend terecht bij FysioKort in Doesburg. Bij ons werken geregistreerde fysiotherapeuten die voor iedere cliënt geruim de tijd nemen. Iedere klacht wordt serieus genomen en zij gaan direct op zoek naar een behandeling op maat. In onze praktijk in Doesburg, nabij Angerlo, voeren wij diverse behandelingen uit, zoals sportfysiotherapie en dry needling. Bovendien kunt u in de meeste gevallen binnen 24 uur terecht.

Fysiotherapie nabij Angerlo: de specialismen van FysioKort

Als u last heeft van lichamelijke klachten, dan zijn wij bij FysioKort in Doesburg, nabij Angerlo, u graag van dienst met professionele fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten gaan direct op zoek naar de oorzaak van uw klachten en doen hun uiterste best om deze in de toekomst te verminderen. Wij hebben verschillende manieren van behandelen. Samen met u bepalen wij welke het beste bij u past. In onze fysiotherapie praktijk in Doesburg, in de buurt van Angerlo, hebben we de volgende specialisaties:

  • Algemeen fysiotherapeut;
  • Dry needling;
  • Easytaping;
  • Hersteltraining;
  • Manuele therapie;
  • Medische fitness;
  • Sportfysiotherapie;
  • Verschillende beweegprogramma’s.

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie. Het is gericht op het behandelen van blessures die zijn ontstaan tijdens (of door) het sporten. Deze blessures kunnen ervoor zorgen dat een sport(st)er niet optimaal zijn of haar sport kan uitoefenen of zelfs helemaal niet kan uitoefenen.

Als u onlangs een blessure heeft opgelopen, dan bent u voor sportfysiotherapie bij FysioKort aan het juiste adres. Onze sportfysiotherapeuten hebben ervaring in diverse takken van sport. Zij beschikken over de benodigde expertise om cliënten te helpen die kampen met sport gerelateerde klachten. Daarnaast maken we gebruik van een breed aanbod aan faciliteiten. Denk hierbij aan oefenzalen, apparatuur en materialen voor conditie-, kracht- en stabiliteitsoefeningen. Dankzij deze faciliteiten herstellen zowel recreatieve- als wedstrijdsporters met de benodigde begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Hoeveel kost fysiotherapie?

De kosten van fysiotherapie hangen grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. In vrijwel geen basisverzekering wordt fysiotherapie vergoed. Bij een aanvullende verzekering daarentegen wordt fysiotherapie (gedeeltelijk) vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van de premie die u aan uw zorgverzekering betaalt.

Een fysiotherapiepraktijk, zoals FysioKort, hanteert geen vaste tarieven waardoor fysiotherapeuten verschillende prijzen vragen voor een behandeling. Wij maken wel de tarieven die worden gehanteerd duidelijk kenbaar, zoals in de behandelkamer en op de website.

Vragen? Neem direct contact op!

Heeft u vragen over fysiotherapie, dry needling, sportfysiotherapie of andere behandelmethodes die wij gebruiken bij Fysiokort, nabij Angerlo? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: (0313) 474 050. Onze gediplomeerde fysiotherapeuten vertellen u graag meer over ons vak.

Manuele therapie

Manuele therapie

Meer informatie

Zwanger en fit

Zwanger en fit
Meer informatie