Fysiotherapie Drempt

InschrijvenTrainingstijden
N

Altijd een gewenste oplossing

N

Analytisch en betrokken

N

Verzekerd van de beste zorg

FysioKort is de praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie, medische fitness en manuele therapie in Doesburg, nabij Drempt. In onze praktijk werken louter gediplomeerde en geregistreerde fysiotherapeuten die iedere cliënt met zorg begeleiden. Iedere klacht is anders, daarom werken wij met diverse behandelmethodes welke afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie. Doorgaans kunt u binnen 24 uur terecht in onze praktijk te Doesburg, dichtbij Drempt, voor sportfysiotherapie, manuele therapie of een andere behandeling.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor fysieke klachten, zoals spieren en gewrichten. Het doel van fysiotherapie behandelingen is het verminderen of laten verdwijnen van uw lichamelijke klachten.

Een fysiotherapeut gebruikt vaak oefeningen en massages om klachten te behandelen. Daarnaast geeft een fysiotherapeut u advies, begeleiding en voorlichting om herhaling van uw klachten te voorkomen.

De specialisaties van fysiotherapie praktijk FysioKort nabij Drempt

Heeft u last van lichamelijke klachten? Dan helpen de deskundige fysiotherapeuten van FysioKort in Doesburg u graag met fysiotherapie. Zij bespreken tijdens een eerste afspraak uw klachten en gaan vervolgens op zoek naar de oorzaak hiervan. Wij werken met diverse behandelmethodes en samen met u bepalen wij welke het beste bij u past. Wij hebben in onze praktijk in de buurt van Drempt de volgende specialisaties:

Sportfysiotherapie in de buurt van Drempt

Bent u onlangs gevallen met wielrennen of bent u wedstrijdzwemmer en heeft u schouderklachten? Dan kunt u bij FysioKort in Doesburg, nabij Drempt, terecht voor sportfysiotherapie. Onze sportfysiotherapeuten beschikken over de benodigde kennis en ervaring met sport gerelateerde klachten. Zowel recreatieve- als wedstrijdsporters bieden wij de nodige begeleiding gedurende het hersteltraject.

Bel voor het maken van een afspraak

Maak een afspraak om van uw klachten af te komen en laat de geregistreerde fysiotherapeuten van Fysiokort, dichtbij Drempt, u helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (0313) 474 050. Dit telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar indien u vragen heeft of meer informatie wenst over een behandelmethode.

Dry needling

Dry needling

Meer informatie

Zwanger en fit

Zwanger en fit
Meer informatie

 

Manuele therapie

Manuele therapie

Meer informatie

FMS

FMS(Functional Movement Screen)

Meer informatie